nuevas series

INC & ARC by Piet Boon

Details zijn vaak een klein onderdeel van het geheel. Toch kunnen zij het geheel maken of breken. Doorware is zo’n allesbepalend detail. Het draagt in sterke mate bij aan het totaaldesign. Het is mede dankzij de samenwerkingen met designers als Piet Boon dat de producten van FORMANI® in de designscene bekend staan als meer dan een detail.

FORMANI diseñador Piet Boon
Nuestro diseñador Piet Boon
Formani - Ibiza - Nieuwe Deurkruk - Dark - 6x6cm - 300DPI.jpg
Formani - Ibiza - Nieuwe Deurkruk - Dark - 6x6cm - 300DPI.jpg

FORMANI X STUDIO PIET BOON

Studio Piet Boon is een multidisciplinaire designstudio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt de ontwerpen. Al sinds de start van de samenwerking in 2009, delen Studio Piet Boon en FORMANI een wederzijdse passie voor prachtige details en verfijning. Beiden geloven in het belang van het aangaan van nieuwe samenwerkingen met gelijkgestemde mensen en merken die elkaar uitdagen om product design naar een hoger niveau te tillen. 2019 markeert de unieke tienjarige samenwerking tussen Studio Piet Boon en FORMANI, die de samenwerking vierden met introductie van twee nieuwe hardware series: INC en ARC. De twee nieuwe series volgen hiermee de succesvolle ONE en TWO hardware series op, die tot op heden in 45 landen worden verkocht.

Diseño de manillas INC por Piet Boon
INC by Piet Boon
Diseño de manillas ARC por Piet Boon
ARC by Piet Boon

INC y ARC by Piet Boon 
Descubra más sobre las series de hardware INC y ARC, el concepto total que comprende herrajes de puertas, herrajes de ventanas, herrajes para muebles y accesorios a juego.

Solicite el catálogo
 

¿Más inspiración?

Nuestras referencias e historias

Iniciar sesión en la lista de deseos

o Crear una cuenta de lista de deseos

La contraseña debe tener al menos 8 caracteres y contener al menos 1 carácter en mayúsculas y minúsculas.