About

Wij zijn een klantgerichte en innovatieve onderneming met als doelstelling een kleine maar wezenlijke bijdrage leveren aan exclusieve en kwalitatief hoogwaardige interieurconcepten, wereldwijd.

PORTRET VOORBEELD 1.jpg
The details
are not
the details.

They make
the design.
 
- Charles Eames

Details zijn een klein onderdeel van het geheel. Toch kunnen zij het geheel maken of breken. Doorware is zo’n allesbepalend detail. Het draagt in sterke mate bij aan het totaaldesign. Het is mede dankzij de veelvuldige samenwerkingen met designers dat de producten van FORMANI® in de designscene bekend staan als meer dan een detail.

Zoals Charles Eames het verwoordt: ‘They make the design.’ Die designkracht kenmerkt ook de serie die Jan des Bouvrie recent voor FORMANI® ontwierp. De collectie van de designer, die door velen wordt gezien als de ‘founding father’ van Dutch Design, is een ode aan Nederlands minimalisme en eenvoud.

grote foto na collage N3106.jpg

Onze samenwerkingen beperken zich echter niet tot de gevestigde orde. Vanuit de drive om het nieuwe te verwelkomen, zijn we trots dat we sinds 2016 met de Nederlandse ‘rising star’ Bertram Beerbaum samenwerken. Het nieuwe opzoeken en onszelf uitdagen doen we ook over landgrenzen heen. Want, hoewel Dutch at heart, maakt sinds kort de Spaanse designgrootheid Lázaro Rosa-Violán deel uit van de FORMANI® designfamilie.

Ook ons partnernetwerk sluit aan bij de drive om over landgrenzen heen te kijken. De samenwerkingen met partners in ruim veertig landen wereldwijd moedigt aan tot inleven en openstaan voor de schoonheid van andere culturen. OPEN UP! neemt u mee naar tal van die landen. Samen op wereldreis! Omdat samen zoveel leuker is en ons zoveel beter maakt! OPEN UP!

Pim Aarts
Owner & Managing Director

PORTRET VOORBEELD 3.jpg
PORTRET VOORBEELD 3.jpg
PORTRET VOORBEELD 3.jpg

Lorum ipsum we doen dit samen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam sit amet diam nulla. Quisque non velit suscipit, pretium odio non, placerat nisi. Nunc vel aliquet mi. Vivamus id enim tellus. Pellentesque dictum dolor nulla, nec iaculis enim congue ac. Donec in ullamcorper nibh. Integer eget aliquet velit, eget ultrices leo. Donec rhoncus ullamcorper leo, et pulvinar lacus molestie eget. Nam eu urna quis ante cursus commodo.

Accesso alla lista dei desideri

o Crea un account lista dei desideri

La password deve essere lunga almeno 8 caratteri e contenere almeno 1 carattere maiuscolo e minuscolo.